الخميس، 5 نوفمبر 2015

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) 128GB zelená

Samsung Galaxy S6 Edge

Precizní zpracovaní, podmanivý design

Samsung Galaxy S6 edge, inspirován tím nejlepším ze světa skla a kovu, představuje jejich jedinečné spojení. Nechte se okouzlit dechberoucím designem s celosvětově unikátním zakřivením displeje na obou stranách. Skleněná záda krásně odráží široké spektrum oslnivých barev.
Samsung

Nové funkce zakřiveného displeje

Přidejte více barev do vašeho života s novým Samsung Galaxy S6 edge. Zvolte si pro pět vašich oblíbených kontaktů konkrétní barvu pro rychlou volbu hovoru, zprávy nebo e-mailu. Díky inovativním barevným notifikacím snadno zjistíte, kdo se vás snaží zastihnout, i když máte telefon položený displejem dolů.
Samsung

Vylepšená světelnost, ostřejší fotografie

Přední i zadní fotoaparát u Samsung Galaxy S6 edge jsou vybaveni vyšším rozlišením a světelností F1.9 a tím umožní pořídit ostřejší fotografie. Dvojitým stiskem domovského tlačitka spustíte fotoaparát a ihned zachytíte důležitý moment.
Samsung

Rychlé nabíjení

Samsung Galaxy S6 edge umožňuje velmi rychlé nabíjení - až 1,5krát rychlejší než u předchozích modelů. Navíc díky vestavěnému bezdrátovému nabíjení stači pro pohodlné nabíjení položit váš Samsung Galaxy S6 edge na kompatibilní bezdrátovou nabíjecí podložku. 
* Čas potřebný pro nabíjení závísí na způsobu používání zařízení
* Bezdrátová nabíjecí podložka není součastí balení
* Kompatibilní s nabíjecími podložkami podporujícími standard WPC a PMA
Samsung

Oslnivý výkon

Samsung Galaxy S6 edge vás překvapí velmi rychlým startem, extrémním výkonem v kombinaci s dlouhou výdrží baterie. 64-bitová architektura, LPDDR4 paměťový čip a výkonná grafika vám přinese maximální výkon pro multitasking a multimédia.
Samsung

Brilantní displej

Fantastický displej telefonu Samsung Galaxy S6 edge s úhlopříčkou 5,1" a rozlišením Quad HD (2.560 x 1.440) s technologií Super AMOLED nabízí dokonale ostré zobrazení a díky adaptivnímu displeji poskytuje bezkonkurenční čitelnost i na přímém slunci.
Samsung

Rychlé a snadné mobilní platby

Nakupování nebylo nikdy tak snadné s novým Samsung Galaxy S6 edge a s platební aplikací podporující MST (Magnetic Secure Transmission), NFC a platby pomocí čárové kódu. Vychutnejte si pohodlné placení kdykoliv a kdekoliv.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق